Kunder

Digitalbroker hjälper löpande företag inom olika branscher och storlekar med sina satsningar inom sök och SEO. Några av våra kunder och aktuella projekt kan du läsa om nedan.

 

Handelsbanken
Handelsbanken har valt Digitalbroker som strategisk partner i arbetet med att förnya sin digitala innehållsstrategi globalt.

Bonnierförlagen
Inför lanseringen av nya tjänsterna Type & Tell & Brillbee har Digitalbroker  kravställt för teknisk SEO samt arbetat med löpande innehållsstrategi och sökutbildning för redaktörsteamen.

SJ
Digitalbroker arbetar som strategisk kravställare och löpande stöd i sökanpassningen av sj.se ur ett tekniskt och innehållsrelaterat perspektiv.

Landshypotek
För att främja och lyfta prioriterade segment på Landshypoteks webbplats har Digitalbroker genomfört sökordsanalyser och rekommendationer för innehållsstrategi ur perspektivet sök.

Ett av Sveriges största företag inom barnprodukter
Under hela perioden som Digitalbroker varit verksamma har vi arbetat i ett nära samarbete med att prioritera digitala strategier och insatser för att främja detta företags webbplatser och innehåll ur ett sökperspektiv på global nivå.

Nackademin & IHM Business School
Digitalbroker har under perioder verkat som utbildningsansvarig inom området sök och SEO för flertalet utbildningar på dessa skolors YH-program.