Linn Hallnäs

Linn har jobbat med sök sedan 2003 och varit med i branschens alla svängar och ständiga utveckling. Hennes arbetssituation har innefattat allt från att vara ansvarig för en avdelning på en större sökbyrå till att arbeta som självständig konsult. Att ge sök en naturlig hemvist hos kunden liksom hos webbyråer har alltid varit fokus för Linn.

På Digitalbroker är Linn främst inblandad i projekt som innebär kravställning och stöd vid byte av webbplats för att säkerställa att alla aspekter i sökperspektivet är med i beräkningarna. Hon fungerar också som rådgivare och bollplank för redaktörer och webbansvariga i det löpande arbetet med att förbättra webbplatsens sökbarhet. När hon inte jobbar roar hon sig gärna med sportande, både som åskådare och deltagare. Hon äter och lagar helst husmanskost och är mycket förtjust i att förädla gammalt varför hon njuter av att bo i ett 1700-talshus och fynda på tradera.

”Gemensamt för alla mina projekt har varit inställningen att kunskapsöverföring och utbildning av de interna teamen leder till bäst resultat i kombination med strategisk projektledning och skräddarsydda lösningar som utgår ifrån organisationens behov och målsättningar. Jag drivs av att utveckla, engagera, effektivisera och se resultat -och arbetssättet i sök-projekten anpassas därefter. En kundrelation är som vilken annan relation som helst, den behöver vårdas och näras. Jag tror att kommunikation och förtroende är A och O för att långsiktigt lyckas i vår bransch. Sen ska man ju såklart ha roligt också, att skratta på jobbet ser jag som en självklarhet”.

Kontakta Linn
0768-377 666
linn@digitalbroker.se
Linn på Linkedin