Petra Snickars

Petra är utbildad på Hyper Island och har därefter fortsatt sin digitala bana med bl a projektledning och konsultation på reklam- och webbyråer samt som teamchef och kundansvarig på Mynewsdesk. Utöver detta har hon fokuserat på sökstrategi och då främst SEO vilket haft bäring och påverkan i samtlga roller och digitala projekt hon varit delaktig i.

På Digitalbroker är Petras huvudområden inom sök innehållsoptimering, att skriva för synlighet, seo kopplat till sociala medier samt utbildningar för att få kunder och webbyråer att inse värdet i att implementera sökstrategier i sitt digitala arbete. På lunchen bränner hon gärna av ett intensivt pass på gymmet, annars bygger hon inredningsboards på Pinterest, hemnetknarkar eller bakar med sin älskade kitchen aid. Så ofta möjligheten ges åker hon till New York.

“För mig är det viktigt att känna att det jag gör om dagarna skapar resultat och värde. Därför är det så kul att jobba med seo eftersom man kan göra väldigt mycket med små medel samtidigt som allt är mätbart vilket gör att resultatet av ens nedlagda arbete blir så tydligt. Jag brinner för att utbilda och se utvecklingen hos andra och trivs bäst i nära samarbeten och långsiktiga relationer där vi jobbar mot ett gemensamt och konkret mål. Om mina kunder förstår värdet av sökarbetet och blir självgående i det känner jag att jag lyckats. Det tror jag man uppnår enklast genom att visa hur roligt det kan vara, entusiasmera och inte vara snål när det gäller att delge sina kunskaper”.

Kontakta Petra
076-800 46 66
petra@digitalbroker.se
Petra på Twitter
Petra på Linkedin