SEO-utbildningar

Är du nyfiken på SEO och vill lära dig mer om hur det funkar och hur du ska omsätta dina kunskaper i praktik? Vi har kurser och utbildningar i SEO inom alla segment och nivåer. Våra SEO-utbildningar passar dig som är nybörjare eller med insikt i SEO som vill addera eller öka dina kunskaper inom SEO i din nuvarande roll eller för en hel avdelning på företaget.

 

Se datum för våra inplanerade kurser nedan. Vill du hellre boka en skräddarsydd SEO-kurs med konkreta exempel och förbättringsförslag för just ert företag så går det lika bra, läs mer om våra företagsanpassade SEO-utbildningar här. Vi föreläser också för företag, branschorganisationer och på olika events, kontakta gärna oss på hej@digitalbroker.se för att diskutera vad vi kan erbjuda inom detta område.

 

Kommande SEO-utbildningar (Halvdagsutbildning/workshop)

  • Grundkurs i SEO: Lär dig hur Google och andra sökmotorer fungerar och vad du behöver göra för att lyckas med söknärvaron – Datum är ännu inte spikat men anmäl gärna intresse nedan.
  • SEO för redaktörer och innehållsansvariga: Lär dig att skriva och utforma relevant innehåll för sökbarhet och konvertering – Datum är ännu inte spikat men anmäl gärna intresse nedan.
  • SEO för ny webbplats: Lär dig vad du behöver tänka på och göra för att nå framgång i sökresultaten ur perspektiven teknik, struktur, design och innehåll inför lanseringen av en ny webbplats  – Datum är ännu inte spikat men anmäl gärna intresse nedan.

 

Passar inte datumen eller önskar du en anpassad kurs, kontakta oss på hej@digitalbroker eller 076-800 4666 så hittar vi en lösning för just er!